Zabijačkové hody s cimbálovou muzikou Radegast

ZABIJAČKA VE VÝČEPU 16.3.!!!

Akce jara je tady – Výčep pořádá zabijačkovou hostinu! A jako obvykle bude i živá cimbálovka a tombola!

Na co se můžete ještě těšit? Samozřejmě bohaté zabijačkové menu, ve kterém nebudou chybět řízečky, jitrnice, jelítka, škvarky, guláš, huspenina, jazyk, prdelačka a nadívané nožičky nebo kremrole, pivo, víno a pálenky, živá muzika, tombola a jako vždy skvělá nálada!

Kdy? Začínáme v 17:00 v sobotu 16.3.

Jak se tam dostat? Vstupenky nabízíme ve třech kolech a vyplatí se být rychlý.
Prvních 10 vstupenek prodáváme za 2.500,- Kč (VYPRODÁNO),
dalších 20 vstupenek bude za 3.000,- Kč
a posledních 30 půjde do prodeje za 3.500,- Kč!
Vstupenky jsou k dostání u nás na kase a dají se rezervovat přes telefon, takže rychle volejte 720 120 100 a my se budeme těšit!

Tady je plné menu:

Kváskový chléb se škvarkovou pomazánkou a valašským popcornem z přeštické svině

Vepřový mozeček pečený s česnekem a slaninou na francouzském toustu, vejce, pažitka

Černá prdelačka z pohanky a ovaru s čerstvou majoránkou a kmínovým rohlíčkem

Uzený vepřový jazyk smažený v pivním těstě s uzenou majonézou a křenem, citrón, červené zlato

Vepřová huspenina s octem a cibulí, pepř, bylinky, škvarkové pagáče

Pikantní zabijačkový guláš s vídeňským preclíkem a čerstvou majoránkou, cibule, nákladná paprika

Jitrnice pečená na sádle s naším šlapaným zelím, brambor, hořčičná omáčka, smažené zelí

Jelito pečené na sádle s naším šlapaným zelím, brambor, hořčičná omáčka, smažené zelí

Smažený řízek z přeštické krkovice s omáčkou z Dalešické 13° a sladu, nakládaná zelenina

Nadívaná vepřová nožička grilovaná na ohni s čabajkovou omáčkou, kedlubnový salát, chléb

Máslová kremrole s vanilkovým krémem a salkem z kozího mléka, lískové ořechy

Scroll to Top