Události
Co je u nás nového?
Vášnivý. Autentický. Láskyplný. Emotivní. Něžný. Temperamentní. romantickÝ. Nezapomenutelný.Velká písmena = tajenka, přátelé.Ano, i takový může být . . . ve vašem Docku. Na viděnou 14. února od 18 hodin, naši milí. VALENTÝNSKÉ MENU: PŘEDKRMTatarák z hovězího srdce, hořčice, japonská majo, šalotka, kefírový chléb HLAVNÍ CHOD: Hovězí svíčková na kosti – USDA Prime, řepa, batáty, demi-glace, brusinky … SVATÝ VALENTÝN Read More »
BEEF KILLING FEAST IN VÝČEP ON 5 OCTOBER!!! The event of the autumn is here: Výčep is running a beef killing feast with a live dulcimer band and a raffle! What’s it all about? An ample beef killing menu that includes just about anything from nose to tail, beer, wine and spirits, live band and … Wallachian beef killing feast with a dulcimer band Radegast Read More »
Rodinná neděla plná kreativních dílniček a zábavy! Pro malé i velké máme připravené špica velikonoční dílničky, kde sa možů děcka pořádně vyřádit . A kdo je připravený na honbu za pokladem… teda vajíčky? Ve Velikonočním dvoře sme je totiž šikovně poschovávali a už je jen na malučkých, kolik jich najdů! A mezitím si dospěláci možů užit dobroty a chvilku … Velikonoční dvůr (31.3.) Read More »
Easter at Dock House? A homemade feast! To start, pork crackling pancake or pea cream soup, „in the middle“ lamb chop or rabbit leg and perhaps potato salad, and for a sweet finish, a traditional Easter bread. The motto for this Easter is as follows, friends: „With family or friends, come to Dock on Sunday!“ … EASTER Read More »
Velikonoce v DOck HOuse? DOmácí HOstina! Na začátek škvarková placka nebo hráškový krém, „uprostřed“ jehněčí kotleta nebo králičí stehno a k tomu třeba bramborový salát a jako sladká tečka mazanec. Heslo letošních Velikonoc je následující, přátelé: „S rodinou či s přáteli, přijď do Docku v neděli!“ Ale (na naše běžné menu) klidně i v pátek … VELIKONOCE Read More »
Wikipedia říká: „Vynášení smrti a vítání jara je západoslovanský lidový zvyk pocházející z předkřesťanské éry. Jeho ústředním prvkem je figurína oblečená v ženských šatech, známá pod četnými jmény jako například Morana, Morena, Marzana, Mařena, Smrt, Smrtka aj. 🎻🌸 Na Slováckém dvoře sa mimo jiné možete sa těšit na plno folklorních souborů, hromadu cimbálek, opečeme špekáčky … Vítání jara (5.4.) Read More »
DEVÁTÉHO BŘEZNA OD DESÍTI OD RÁNA – ZABÍJAČKA PŘED BRUSLŮ!!! Porazíme pro vás čuníka a bude spooousta čuňáren – jitrnice, jelita, tlačenka, prdelačka, ovar, guláš… 🍽️🍖 Žádná atomová věda, prostě pohoda a – jasně – bude i pivko nebo slivovička a taky nám tu bude vyhrávat celý den cimbálka. 🎻🍺 Třešnička na dortu? Od tří odpoledne FC … Zabijačka před Bruslů! Read More »
St. Valentine’s Day and all the ‚fuss‘ related to it can seem cliché, overwrought, and pretentious to many of us… Without further ado – here at Nejen Bistro, we wish for you to enjoy the Valentine’s Day (and not just on this day, of course) and have a lovely time. If you decide to spend … VALENTINE’S DAY Read More »
PIG KILLING FEAST IN VÝČEP ON 16 MARCH!!! The event of the summer is here: Výčep is running a pig killing feast with a live dulcimer band and a raffle! What’s it all about? An ample pig killing menu, incl. schnitzels, black and white sausages, pork cracklings, goulash, headcheese, tongue, blood soup or stuffed trotters … Wallachian pig killing feast with a dulcimer band Radegast Read More »
The traditional NICHOLAS BRUNCH is coming soon! It will start on Sunday the 3th of December at 12am, don’t hesitate to make a reservation to be sure to have a seat. There will be lots of goodies, great packages for your kids and of course St. Nicholas, the devil and the angel will come in … ST. NICHOLAS BRUNCH Read More »
ST. MARTIN’S FEAST turns us into „geese and beer“ on November 10th to 12th, this is our menu: Kaldoun (creamy duck soup), bun dumpling, root vegetables, roasted giblets, chervil | Tartalettes with goose rillette, roasted liver, compressed onions, pickled apples | Roasted goose leg, homemade red cabbage, carlsbad dumplings, potato pancake, viennese onion | Prague … ST. MARTIN’S FEAST Read More »
ST. MARTIN’S FEAST is just behind the corner! Take a look at what we have prepared for you this year. A feast as yummy as it should be! Wanna get greasy with us? Book your table right now! The feast start on Saturday 11th from 11AM to 11PM and goes on Sunday November 12th from … ST. MARTIN’S FEAST Read More »
SVATOMARTINSKÁ HOSTINA se blíží! Podívejte se, co jsme si pro vás letos připravili. Parádní hostinu jak se patří! Kdo se chce pořádně umastit, ať neváhá a rezervuje si svoje místo včas, naše husy jdou totiž na dračku! Hostina se bude podávat od soboty 11. 11. a díky svatému Martinovi otevřeme i v NEDĚLI 12-15 h. … SVATOMARTINSKÉ HODY Read More »
First minute 2024! 💙🌿 Vaše léto 2024 v srdci tradičního Slovácka. Rezervujte si svůj pobyt s předstihem a využijte tak first minute akce! 🙌 🍷 Vinařská búda – 2850 Kč/noc (4-5 osob)🗓️ platí pro termíny od soboty do soboty 🎣 Rybářská chata – 2850 Kč/noc (2-4 osoby)🗓️ platí pro termíny sobota – sobota / středa … First minute 2024 Read More »
Imagine it’s two weeks until Christmas and you cannot wait to get your hands on carp and all the other fish delicacies. Výčep to the rescue! We’ll empty an imaginary South Bohemian pond and pamper you all the way. Carp, trout, brook trout, grass carp, catfish. You name it, we’ll serve it. All you can … Fish harvest & live Wallachian dulcimer music & raffle Read More »
Will St Martin arrive on a white horse this year? Who knows? But we definitely know that we will deliver, just like every year, and bring on a proper St Martin’s feast! We’ll serve all the goose hits like the kaldoun goose soup or roast leg. Available through 10 through 12 November, you better make … Traditional goose feast Read More »
The best of Czech forests, meadows and mountains? Venison and game feast in Výčep! Come and taste the best of venison on 7 October from 5pm: fallow deer, boar, hare, mouflon, or deer. Add Dalešice beer, wine and our sodas made in house, dulcimer band and super fun raffle – all that for mere CZK … Vension feast & live wallachian dulcimer music & raffle Read More »
Pizza a pasta, Brusla a basta! 😃 První brunch s vaší italskou láskou La Brusla Nuova je tady! 👨🏻🍳 Pizza, pasta, krémové risotto i skvělé “dolci”! Všeho, co hrdlo ráčí! Stačí se usadit, to ostatní nechte na nás. 🙌 Sobota (26.8.) od 12 do 16 hodin. Vstup na brunch si můžete zakoupit pohodlně online s 10% … PASTA&PIZZA BRUNCH (26.8.) Read More »
12. srpna – MEJDAN LETOŠNÍHO LÉTA!!! Dock House a Obora z Poděbrad, jak je znáte z „Pohlreichova souboje restaurací“ z TV Nova – to je PŘÁTELÁK NA JEZU aneb SNĚZ DOBŘICHOVICE! Grilovačka, buřtíky, léto, drinky, voda, muzika… Tři v jednom pro vás všechny 12. srpna – sledujte nás na sockách a nic vám neuteče. PÁRTOŠKA … PŘÁTELÁK NA JEZU Read More »
Buongiorno, milí přátelé! ✨🇮🇹 Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou „perfetto“ novinku? Na tento víkend (30.6. – 2.7.2023) jsme si pro vás připravili „delizioso“ novinku v podobě těchto víkendových specialit! 🍽️☀️ Antipasto / předkrm: Růžová chobotnice s tartarem z červené řepy a koriandru, sepiový gel, kaviár, ciabatta 245,- Secondi … VÍKENDOVÉ SPECIALITY (30.6.-2.7.) Read More »
Antipasto / předkrm DÝŇOVÝ KRÉM S KAŠTANY A ZÁZVOREMkokosové mléko, dýňový olej, semínka Secondi / hlavní chod GNOCCHI S HRUŠKOU A GORGONZOLOUvlašský ořech, brusinky, sýr scamorza, rukola Dolce / dezert MOUSSE Z BÍLÉ ČOKOLÁDYperníková drobenka, jahodové coulis, pistácie, bazalka Buon appetito! Těšíme se na vás!
Restaurant Week – jedna z největších gastro akcí je opět tady! A my jsme toho součástí. Rezervujte si parádní tříchodové menu, vytvořené speciálně pro tuhle akci, za zvýhodněnou cenu 790 Kč právě teď na www.restaurant-week.cz. Jako dárek na vás bude čekat uvítací koktejl Martini Fiero & Kinley Tonic Water zdarma.
SVATOMARTINSKÉ HODOVÁNÍ se samo sebou chystá i u nás! Jaké dobroty jsme si pro vás připravili? Kachní kaldoun, žemlový knedlíček, kořenová zelenina, pečené drůbky, kerblík | Tartaletka s husím rillettes, pečená játýrka, kompresovaná cibule, nakládaná jablka | Pečené husí stehno, červené domácí zelí, karlovarský knedlík, bramborová placka, vídeňská cibulka | Pražský koláč | Těšíme se … SVATOMARTINSKÉ HODY Read More »
Restaurant Week – jedna z největších gastro akcí je opět tady! A my jsme toho součástí. Rezervujte si parádní tříchodové menu, vytvořené speciálně pro tuhle akci, za zvýhodněnou cenu 790 Kč právě teď na www.restaurant-week.cz. Jako dárek na vás bude čekat uvítací koktejl Martini Fiero & Kinley Tonic Water zdarma.
Neonové šusťákovky, první Nike „Érmex“, dročky místo taxíků, razie U Holubů, Discoland Silvie, Klaus a Zeman… Tohle už si možná ani nepamatujete – a tak vám to připomeneme, možná trochu škodolibě. Jak? Naším Retro týdnem, přece! Od 12. do 16. června v Meat Bear, každý den přes poledne, až do vyprodání zásob.
In the week from 6 to 10 March, we invite you to take a trip back in time, right in the middle of the 90s gastrohell. Let’s recall the „sure things“ of post-revolutionary cuisine – „katův šleh“, sausages stewed in black beer , chicken steak with peach, „Heisse Liebe“… Come enjoy a retro week at … RETRO WEEK Read More »
HOVĚZÍ ZABIJAČKA VE VÝČEPU 5.10.!!! Akce podzimu je tady – Výčep pořádá zabijačkovou hostinu! A jako obvykle bude i živá cimbálovka a tombola! Na co se můžete ještě těšit? Samozřejmě bohaté hovězí zabijačkové menu od čumáčku po ocásek, pivo, víno a pálenky, živá muzika, tombola a jako vždy skvělá nálada! Kdy? Začínáme v 17:00 v … Hovězí zabijačka s cimbálovou muzikou Radegast Read More »
ZABIJAČKA VE VÝČEPU 16.3.!!! Akce jara je tady – Výčep pořádá zabijačkovou hostinu! A jako obvykle bude i živá cimbálovka a tombola! Na co se můžete ještě těšit? Samozřejmě bohaté zabijačkové menu, ve kterém nebudou chybět řízečky, jitrnice, jelítka, škvarky, guláš, huspenina, jazyk, prdelačka a nadívané nožičky nebo kremrole, pivo, víno a pálenky, živá muzika, … Zabijačkové hody s cimbálovou muzikou Radegast Read More »
Představte si, že do Štědrého dne zbývá ještě 15 dní a vy už se nemůžete dočkat jak kapra, tak i ostatních rybích dobrot. Od toho je tady pro vás Výčep! Vylovíme pro vás pomyslní jihočeský rybník a budeme vás rozmazlovat. Bude kapr, pstruh, siven, amur, sumec. Co hrdlo ráčí! K tomu pivo, víno, nealko, tombola … Výlov rybníka s valašskou cimbálovou muzikou a tombolou Read More »
To nejlepší z našich lesů, luhů a hájů? Zvěřinové hody ve Výčepu! 7. října od 17 hodin na vás bude čekat zvěřinový „drým tým“. Daňek, divočák, zajíc, muflon, jelen. K tomu Dalešické pivo, víno a naše limonády, cimbálovka a velezábavná tombola – to vše za 2500 Kč za osobu. Vstupenky už teď dostupné na Výčepu!
Přijďte se pobavit ve Velkém Valašském Stylu! Na zabíjačkovou hostinu, a to 25. března od 17:00. Máme pro vás poctivé originální zabijačkové menu a hlavně – přijede opravdová CIMBÁLOVKA! Vstupenky ve Výčepu na výčepu. Zabijačkové menu: Zabijačkový Tafelšpic kobzole, vejmrda, křen, kapusta, naša hořčicaVajčina s pečeným vepřovým mozečkem na uzeném sádle topinka pečená na ohni, … Valašská zabíjačková hostina s cimbálovkou Read More »
Přijede letos svatý Martin na bílém koni? To popravdě nevíme. Ale víme, že my přijdeme s pořádnou svatomartinskou hostinou! Budou klasiky jako skvělý husí kaldoun, husí paštika, husí jatýrka a srdíčka a samozřejmě i konfitované husí stehno, zelí a knedlík. Od pátku do neděle se stavte na tuhle parádu, a raději si udělejte rezervaci!
Na to jsme se ptali Zdeňka Pohlreicha, když si k nám do kuchyně přišel za Jiřím Hrachovým popovídat… a trochu i povařit. A obojí byla docela zábava! Chcete vidět, jak to všechno vypadalo? Sledujte na Primě 9.12. ve 23:30 nebo pak v repríze 11.12. v 10:15! Pořad si také můžete pustit online kliknutím ZDE.