Události

Co je u nás nového?

Velikonoční dvůr (31.3.)

Rodinná neděla plná kreativních dílniček a zábavy!  Pro malé i velké máme připravené špica velikonoční dílničky, kde sa možů děcka pořádně vyřádit .  A kdo je připravený na honbu za pokladem… teda vajíčky?  Ve Velikonočním dvoře sme je totiž šikovně poschovávali a už je jen na malučkých, kolik jich najdů!  A mezitím si dospěláci možů užit dobroty a chvilku … Velikonoční dvůr (31.3.) Read More »

EASTER

Easter at Dock House? A homemade feast! To start, pork crackling pancake or pea cream soup, „in the middle“ lamb chop or rabbit leg and perhaps potato salad, and for a sweet finish, a traditional Easter bread. The motto for this Easter is as follows, friends: „With family or friends, come to Dock on Sunday!“ … EASTER Read More »

VELIKONOCE

Velikonoce v DOck HOuse? DOmácí HOstina! Na začátek škvarková placka nebo hráškový krém, „uprostřed“ jehněčí kotleta nebo králičí stehno a k tomu třeba bramborový salát a jako sladká tečka mazanec. Heslo letošních Velikonoc je následující, přátelé: „S rodinou či s přáteli, přijď do Docku v neděli!“ Ale (na naše běžné menu) klidně i v pátek … VELIKONOCE Read More »

Vítání jara (6.4.)

Wikipedia říká: „Vynášení smrti a vítání jara je západoslovanský lidový zvyk pocházející z předkřesťanské éry. Jeho ústředním prvkem je figurína oblečená v ženských šatech, známá pod četnými jmény jako například Morana, Morena, Marzana, Mařena, Smrt, Smrtka aj. 🎻🌸 Na Slováckém dvoře sa mimo jiné možete sa těšit na plno folklorních souborů, hromadu cimbálek, opečeme špekáčky … Vítání jara (6.4.) Read More »

Zabijačka před Bruslů!

DEVÁTÉHO BŘEZNA OD DESÍTI OD RÁNA – ZABÍJAČKA PŘED BRUSLŮ!!!  Porazíme pro vás čuníka a bude spooousta čuňáren – jitrnice, jelita, tlačenka, prdelačka, ovar, guláš… 🍽️🍖 Žádná atomová věda, prostě pohoda a – jasně – bude i pivko nebo slivovička a taky nám tu bude vyhrávat celý den cimbálka. 🎻🍺 Třešnička na dortu?  Od tří odpoledne FC … Zabijačka před Bruslů! Read More »

VALENTINE’S DAY

St. Valentine’s Day and all the ‚fuss‘ related to it can seem cliché, overwrought, and pretentious to many of us… Without further ado – here at Nejen Bistro, we wish for you to enjoy the Valentine’s Day (and not just on this day, of course) and have a lovely time. If you decide to spend … VALENTINE’S DAY Read More »

NEJEN BRUNCH

BRUNCH? Yummy time at Nejen Bistro! Every Sunday from Feb 25, starting at 9 am!

Wallachian pig killing feast with a dulcimer band Radegast

PIG KILLING FEAST IN VÝČEP ON 16 MARCH!!! The event of the summer is here: Výčep is running a pig killing feast with a live dulcimer band and a raffle! What’s it all about? An ample pig killing menu, incl. schnitzels, black and white sausages, pork cracklings, goulash, headcheese, tongue, blood soup or stuffed trotters … Wallachian pig killing feast with a dulcimer band Radegast Read More »

ST. NICHOLAS BRUNCH

The traditional NICHOLAS BRUNCH is coming soon! It will start on Sunday the 3th of December at 12am, don’t hesitate to make a reservation to be sure to have a seat. There will be lots of goodies, great packages for your kids and of course St. Nicholas, the devil and the angel will come in … ST. NICHOLAS BRUNCH Read More »

MIKULÁŠSKÝ BRUNCH

Tradiční MIKULÁŠSKÝ BRUNCH se blíží! Už v neděli 03/12 v 12h to vypukne a vy neváhejte a udělejte si rezervaci, místa rychle mizí. Nemine vás spousta dobrot, pro vaše dítka skvělé balíčky a samosebou přijdou osobně Mikuláš, čert a anděl. Těšíte se? My moc!

ST. MARTIN’S FEAST

ST. MARTIN’S FEAST turns us into „geese and beer“ on November 10th to 12th, this is our menu: Kaldoun (creamy duck soup), bun dumpling, root vegetables, roasted giblets, chervil | Tartalettes with goose rillette, roasted liver, compressed onions, pickled apples | Roasted goose leg, homemade red cabbage, carlsbad dumplings, potato pancake, viennese onion | Prague … ST. MARTIN’S FEAST Read More »

ST. MARTIN’S FEAST

ST. MARTIN’S FEAST is just behind the corner! Take a look at what we have prepared for you this year. A feast as yummy as it should be! Wanna get greasy with us? Book your table right now! The feast start on Saturday 11th from 11AM to 11PM and goes on Sunday November 12th from … ST. MARTIN’S FEAST Read More »

SVATOMARTINSKÉ HODY

SVATOMARTINSKÁ HOSTINA se blíží! Podívejte se, co jsme si pro vás letos připravili. Parádní hostinu jak se patří! Kdo se chce pořádně umastit, ať neváhá a rezervuje si svoje místo včas, naše husy jdou totiž na dračku! Hostina se bude podávat od soboty 11. 11. a díky svatému Martinovi otevřeme i v NEDĚLI 12-15 h. … SVATOMARTINSKÉ HODY Read More »

ST. MARTIN’S FEAST

Dear friends of good food, as November draws near, it’s not just nature that adorns itself in autumnal colors; our kitchens also come to life with the tastes and aromas of seasonal delicacies. We have prepared an unforgettable gastronomic adventure for you at our St. Martin’s goose feast!

First minute 2024

First minute 2024! 💙🌿 Vaše léto 2024 v srdci tradičního Slovácka. Rezervujte si svůj pobyt s předstihem a využijte tak first minute akce! 🙌 🍷 Vinařská búda – 2850 Kč/noc (4-5 osob)🗓️ platí pro termíny od soboty do soboty 🎣 Rybářská chata – 2850 Kč/noc (2-4 osoby)🗓️ platí pro termíny sobota – sobota / středa … First minute 2024 Read More »

DOCK ITALIANO

Itálie v Docku a Dock v Itálii! 1. listopadu od šesti večer, skvělé degustační menu a fantastická toskánská vína – to je DOCK ITALIANO! Rezervace online i přímo v Docku – právě teď… Tohle bude zážitek, u kterého byste rozhodně neměli chybět. Ciaooooo!

RESTAURANT WEEK

Restaurant Week is back again and we are on board, of course! Book your table to enjoy our great menu created especially just for this event! Price? CZK 790! www.restaurant-week.cz As a special gift, you’ll get a Martini Fiero & Kinley Tonic Water for free. Hey, move on, the capacity is limited!

RESTAURANT WEEK

Restaurant Week is back again and we are on board, of course! Book your table to enjoy our great menu created especially just for this event! Price? CZK 790! www.restaurant-week.cz As a special gift, you’ll get a Martini Fiero & Kinley Tonic Water for free. Hey, move on, the capacity is limited!

Fish harvest & live Wallachian dulcimer music & raffle

Imagine it’s two weeks until Christmas and you cannot wait to get your hands on carp and all the other fish delicacies. Výčep to the rescue! We’ll empty an imaginary South Bohemian pond and pamper you all the way. Carp, trout, brook trout, grass carp, catfish. You name it, we’ll serve it. All you can … Fish harvest & live Wallachian dulcimer music & raffle Read More »

Traditional goose feast

Will St Martin arrive on a white horse this year? Who knows? But we definitely know that we will deliver, just like every year, and bring on a proper St Martin’s feast! We’ll serve all the goose hits like the kaldoun goose soup or roast leg. Available through 10 through 12 November, you better make … Traditional goose feast Read More »

Vension feast & live wallachian dulcimer music & raffle

The best of Czech forests, meadows and mountains? Venison and game feast in Výčep! Come and taste the best of venison on 7 October from 5pm: fallow deer, boar, hare, mouflon, or deer. Add Dalešice beer, wine and our sodas made in house, dulcimer band and super fun raffle – all that for mere CZK … Vension feast & live wallachian dulcimer music & raffle Read More »

Jirka Hrachový – guest on Master Chef Czech Republic 2023

Get ready to rock! Ehhh… to cook! Jiří Hrachový, our head chef, will shine as a guest on the Master Chef Czech Republic 2023 show! Tune in today at 8:30 PM on VOYO or exactly a week later (Wednesday, Sep 06, same time) on TV Nova. Watch with us and enjoy 😊

PASTA&PIZZA BRUNCH (26.8.)

Pizza a pasta, Brusla a basta! 😃 První brunch s vaší italskou láskou La Brusla Nuova je tady! 👨🏻‍🍳 Pizza, pasta, krémové risotto i skvělé “dolci”! Všeho, co hrdlo ráčí! Stačí se usadit, to ostatní nechte na nás. 🙌 Sobota (26.8.) od 12 do 16 hodin. Vstup na brunch si můžete zakoupit pohodlně online s 10% … PASTA&PIZZA BRUNCH (26.8.) Read More »

CULINARY FRIENDLY BATTLE

August 12 – SUMMER PARTY OF THE YEAR! Dock House and Obora Poděbrady, whic you know from TV Nova’s show with Zdenek Pohlreich – CULINARY FRIENDLY BATTLE! Barbecue, „buřtíky“, summer, drinks, water, music… All in one! August 12th – follow us to stay informed! PARTY ON!!!

PŘÁTELÁK NA JEZU

12. srpna – MEJDAN LETOŠNÍHO LÉTA!!! Dock House a Obora z Poděbrad, jak je znáte z „Pohlreichova souboje restaurací“ z TV Nova – to je PŘÁTELÁK NA JEZU aneb SNĚZ DOBŘICHOVICE! Grilovačka, buřtíky, léto, drinky, voda, muzika… Tři v jednom pro vás všechny 12. srpna – sledujte nás na sockách a nic vám neuteče. PÁRTOŠKA … PŘÁTELÁK NA JEZU Read More »

Interview – Chef Jiri Hrachovy at Radio Prostor

One of the guests at Radio Prostor’s show „Prostor pro dva“ was our chef Jiří Hrachový. He talked about his life & culinary journey and why kids are not ready for the real gastronomy even after they graduate at a specialised school. Much more at: www.radioprostor.cz

VÍKENDOVÉ SPECIALITY (30.6.-2.7.)

Buongiorno, milí přátelé! ✨🇮🇹 Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou „perfetto“ novinku? Na tento víkend (30.6. – 2.7.2023) jsme si pro vás připravili „delizioso“ novinku v podobě těchto víkendových specialit! 🍽️☀️ Antipasto / předkrm: Růžová chobotnice s tartarem z červené řepy a koriandru, sepiový gel, kaviár, ciabatta 245,- Secondi … VÍKENDOVÉ SPECIALITY (30.6.-2.7.) Read More »

VÍKENDOVÉ SPECIALITY (4.11.-5.11.)

Antipasto / předkrm DÝŇOVÝ KRÉM S KAŠTANY A ZÁZVOREMkokosové mléko, dýňový olej, semínka Secondi / hlavní chod GNOCCHI S HRUŠKOU A GORGONZOLOUvlašský ořech, brusinky, sýr scamorza, rukola Dolce / dezert MOUSSE Z BÍLÉ ČOKOLÁDYperníková drobenka, jahodové coulis, pistácie, bazalka Buon appetito! Těšíme se na vás!

„Nuovo design“ La Brusla!

Buongiorno, amici! Dalo nám to zabrat, ale výsledek rozhodně stojí za to! Stavte se za námi, uneseme vás do Itálie, obrazně a téměř i doslova. Přijďte se k nám podívat, každý kousíček vašeho jídla vám bude šeptat „buon appetito!“ Takže neváhejte a přijďte si užít italského slunce v srdci Uherského Hradiště! Buon appetito a presto! … „Nuovo design“ La Brusla! Read More »

Bella Italia: Výlet plný dolce vita, buon appetito a grande ispirazione!

CIAO! Jak už někteří víte, tak jsme v květnu měli zavřeno a probíhala lehká rekonstrukce restaurace. Abychom nelenili, tak jsme se vydali načerpat „inspirazione“ přímo do Itálie! Tenké plátky prosciutta ze San Danielle rozplývající se na jazyku, tradiční italská vína nejen z vinné oblasti Collio, „delizioso“ pizza, famózní „dolci“ a „fantastico“ zážitky! Nakonec jsme vše … Bella Italia: Výlet plný dolce vita, buon appetito a grande ispirazione! Read More »

NEJEN BRUNCH

BRUNCH? Čas, který chutná! Každou neděli od 25/02 v Nejen Bistru, začínáme vždy v 9 ráno!

SVATOMARTINSKÉ HODY

Milí přátelé dobrého jídla, s blížícím se listopadem se nejen příroda převléká do podzimních barev, ale i naše kuchyně ožívá chutěmi a vůněmi sezónních lahůdek. Máme pro vás připraveno nezapomenutelné gastronomické dobrodružství při našich Svatomartinských husích hodech!

RESTAURANT WEEK

Restaurant Week – jedna z největších gastro akcí je opět tady! A my jsme toho součástí. Rezervujte si parádní tříchodové menu, vytvořené speciálně pro tuhle akci, za zvýhodněnou cenu 790 Kč právě teď na www.restaurant-week.cz. Jako dárek na vás bude čekat uvítací koktejl Martini Fiero & Kinley Tonic Water zdarma.

SVATOMARTINSKÉ HODY

SVATOMARTINSKÉ HODOVÁNÍ se samo sebou chystá i u nás! Jaké dobroty jsme si pro vás připravili? Kachní kaldoun, žemlový knedlíček, kořenová zelenina, pečené drůbky, kerblík | Tartaletka s husím rillettes, pečená játýrka, kompresovaná cibule, nakládaná jablka | Pečené husí stehno, červené domácí zelí, karlovarský knedlík, bramborová placka, vídeňská cibulka | Pražský koláč | Těšíme se … SVATOMARTINSKÉ HODY Read More »

RESTAURANT WEEK

Restaurant Week – jedna z největších gastro akcí je opět tady! A my jsme toho součástí. Rezervujte si parádní tříchodové menu, vytvořené speciálně pro tuhle akci, za zvýhodněnou cenu 790 Kč právě teď na www.restaurant-week.cz. Jako dárek na vás bude čekat uvítací koktejl Martini Fiero & Kinley Tonic Water zdarma.

DEVADESÁTKY NA MÍTU – KLASIKA V NOVÉM HÁBITU

Neonové šusťákovky, první Nike „Érmex“, dročky místo taxíků, razie U Holubů, Discoland Silvie, Klaus a Zeman… Tohle už si možná ani nepamatujete – a tak vám to připomeneme, možná trochu škodolibě. Jak? Naším Retro týdnem, přece! Od 12. do 16. června v Meat Bear, každý den přes poledne, až do vyprodání zásob.

RESTAURANT WEEK

Restaurant Week – one of the biggest culinary events is here! And we are part of it. Book a fabulous three-course menu, created especially for this event, at a discounted price right now at www.restaurant-week.cz. Spots are going fast, so don’t hesitate!

RETRO WEEK

In the week from 6 to 10 March, we invite you to take a trip back in time, right in the middle of the 90s gastrohell. Let’s recall the „sure things“ of post-revolutionary cuisine – „katův šleh“, sausages stewed in black beer , chicken steak with peach, „Heisse Liebe“… Come enjoy a retro week at … RETRO WEEK Read More »

non-VALENTINE

For the non-VALENTINE’S Day, which will take place on 14/02, we have prepared a proper beef steak + grenaille + sauce + 2 beers = 567 CZK

A WEEK IN THE BUN

Friends, WEEK IN THE BUN starts on Tuesday 26/4! Get your tummies ready for a load of goodies in our baked buns. You can look forward to things like Bavarian sausages, our meatloaf, burgers with pulled meat and lots of other treats. We look forward to seeing you!

Zabijačkové hody s cimbálovou muzikou Radegast

ZABIJAČKA VE VÝČEPU 16.3.!!! Akce jara je tady – Výčep pořádá zabijačkovou hostinu! A jako obvykle bude i živá cimbálovka a tombola! Na co se můžete ještě těšit? Samozřejmě bohaté zabijačkové menu, ve kterém nebudou chybět řízečky, jitrnice, jelítka, škvarky, guláš, huspenina, jazyk, prdelačka a nadívané nožičky nebo kremrole, pivo, víno a pálenky, živá muzika, … Zabijačkové hody s cimbálovou muzikou Radegast Read More »

Výlov rybníka s valašskou cimbálovou muzikou a tombolou

Představte si, že do Štědrého dne zbývá ještě 15 dní a vy už se nemůžete dočkat jak kapra, tak i ostatních rybích dobrot. Od toho je tady pro vás Výčep! Vylovíme pro vás pomyslní jihočeský rybník a budeme vás rozmazlovat. Bude kapr, pstruh, siven, amur, sumec. Co hrdlo ráčí! K tomu pivo, víno, nealko, tombola … Výlov rybníka s valašskou cimbálovou muzikou a tombolou Read More »

Svatomartinské husí hody

Přijede letos zlatý Martin na bílém koni? To popravdě nevíme. Ale víme, že my, tak jako každoročně, přijdeme s pořádnou svatomartinskou hostinou! Budou husí tutovky, například kaldoun nebo pečené stehno. Od 10. do 12. listopadu se stavte na tuhle parádu a raději si udělejte rezervaci!

Zvěřinové hody s valašskou cimbálovou muzikou a tombolou

To nejlepší z našich lesů, luhů a hájů? Zvěřinové hody ve Výčepu! 7. října od 17 hodin na vás bude čekat zvěřinový „drým tým“. Daňek, divočák, zajíc, muflon, jelen. K tomu Dalešické pivo, víno a naše limonády, cimbálovka a velezábavná tombola – to vše za 2500 Kč za osobu. Vstupenky už teď dostupné na Výčepu!

Jirka Hrachový – host v Master Chef Česko 2023

Připravte se na pořádný zážitek! Jiří Hrachový, náš šéfkuchař, zazáří jako host v show Master Chef Česko 2023! Již dnes od 20:30 na VOYO nebo přesně za týden (ve středu, 6. září, stejný čas) na TV Nova. Dívejte se s námi 😊

Rozhovor – Radio Prostor s Jirkou Hrachovým

Dalším hostem v Prostoru pro dva byl náš šéfkuchař Jiří Hrachový. Rozpovídal se o tom, kde jeho cesta začala a proč děti po vyučení nejsou připravené na ostrý provoz v gastronomii. Mnohem a mnohem více na www.radioprostor.cz

Jirka Hrachový na DVTV

Daniela Drtinová vyzpovídala našeho šéfkuchaře Jirku Hrachového na DVTV. Mrkněte se na ukázku na následujícím odkazu: https://www.dvtv.cz/videos/vyuceni-kuchari-dnes-nic-neumi-dreme-15-hodin-denne-bez-vasne-to-delat-nejde-rika-sefkuchar-vycepu

Valašská zabíjačková hostina s cimbálovkou

Přijďte se pobavit ve Velkém Valašském Stylu! Na zabíjačkovou hostinu, a to 25. března od 17:00. Máme pro vás poctivé originální zabijačkové menu a hlavně – přijede opravdová CIMBÁLOVKA! Vstupenky ve Výčepu na výčepu. Zabijačkové menu: Zabijačkový Tafelšpic kobzole, vejmrda, křen, kapusta, naša hořčicaVajčina s pečeným vepřovým mozečkem na uzeném sádle topinka pečená na ohni, … Valašská zabíjačková hostina s cimbálovkou Read More »

Inkognito – Prima

Šéfkuchař Jiří Hrachový v zábavném pořadu na TV Prima. Mrkněte… Pořad si můžete pustit kliknutím ZDE.

Rozhovor – CNN Prima News s Jirkou Hrachovým

„Michelinský šéfkuchař Hrachový prošel cizineckou legií. Připrav se, že tě zastřelí, slyšel“ tak zní nadpis čerstvého rozhovoru našeho šéfkuchaře na CNN Prima News. Chcete se dozvědět více? Klikněte na následující link! cnn.iprima.cz

Podcast – VisitChef

Jiří Hrachový: Chceme hosty, kteří přijdou do Výčepu na pivo, překvapit. Kdo kdy jedl černou koprovku?

Svatomartinská hostina

Přijede letos svatý Martin na bílém koni? To popravdě nevíme. Ale víme, že my přijdeme s pořádnou svatomartinskou hostinou! Budou klasiky jako skvělý husí kaldoun, husí paštika, husí jatýrka a srdíčka a samozřejmě i konfitované husí stehno, zelí a knedlík. Od pátku do neděle se stavte na tuhle parádu, a raději si udělejte rezervaci!

Jak to bylo, šéfe?

Na to jsme se ptali Zdeňka Pohlreicha, když si k nám do kuchyně přišel za Jiřím Hrachovým popovídat… a trochu i povařit. A obojí byla docela zábava! Chcete vidět, jak to všechno vypadalo? Sledujte na Primě 9.12. ve 23:30 nebo pak v repríze 11.12. v 10:15! Pořad si také můžete pustit online kliknutím ZDE.

Scroll to Top