Události
Co je u nás nového?
The traditional NICHOLAS BRUNCH is coming soon! It will start on Sunday the 3th of December at 12am, don’t hesitate to make a reservation to be sure to have a seat. There will be lots of goodies, great packages for your kids and of course St. Nicholas, the devil and the angel will come in … ST. NICHOLAS BRUNCH Read More »
ST. MARTIN’S FEAST turns us into „geese and beer“ on November 10th to 12th, this is our menu: Kaldoun (creamy duck soup), bun dumpling, root vegetables, roasted giblets, chervil | Tartalettes with goose rillette, roasted liver, compressed onions, pickled apples | Roasted goose leg, homemade red cabbage, carlsbad dumplings, potato pancake, viennese onion | Prague … ST. MARTIN’S FEAST Read More »
ST. MARTIN’S FEAST is just behind the corner! Take a look at what we have prepared for you this year. A feast as yummy as it should be! Wanna get greasy with us? Book your table right now! The feast start on Saturday 11th from 11AM to 11PM and goes on Sunday November 12th from … ST. MARTIN’S FEAST Read More »
SVATOMARTINSKÁ HOSTINA se blíží! Podívejte se, co jsme si pro vás letos připravili. Parádní hostinu jak se patří! Kdo se chce pořádně umastit, ať neváhá a rezervuje si svoje místo včas, naše husy jdou totiž na dračku! Hostina se bude podávat od soboty 11. 11. a díky svatému Martinovi otevřeme i v NEDĚLI 12-15 h. … SVATOMARTINSKÉ HODY Read More »
First minute 2024! 💙🌿 Vaše léto 2024 v srdci tradičního Slovácka. Rezervujte si svůj pobyt s předstihem a využijte tak first minute akce! 🙌 🍷 Vinařská búda – 2850 Kč/noc (4-5 osob)🗓️ platí pro termíny od soboty do soboty 🎣 Rybářská chata – 2850 Kč/noc (2-4 osoby)🗓️ platí pro termíny sobota – sobota / středa … First minute 2024 Read More »
Imagine it’s two weeks until Christmas and you cannot wait to get your hands on carp and all the other fish delicacies. Výčep to the rescue! We’ll empty an imaginary South Bohemian pond and pamper you all the way. Carp, trout, brook trout, grass carp, catfish. You name it, we’ll serve it. All you can … Fish harvest & live Wallachian dulcimer music & raffle Read More »
Will St Martin arrive on a white horse this year? Who knows? But we definitely know that we will deliver, just like every year, and bring on a proper St Martin’s feast! We’ll serve all the goose hits like the kaldoun goose soup or roast leg. Available through 10 through 12 November, you better make … Traditional goose feast Read More »
The best of Czech forests, meadows and mountains? Venison and game feast in Výčep! Come and taste the best of venison on 7 October from 5pm: fallow deer, boar, hare, mouflon, or deer. Add Dalešice beer, wine and our sodas made in house, dulcimer band and super fun raffle – all that for mere CZK … Vension feast & live wallachian dulcimer music & raffle Read More »
Pizza a pasta, Brusla a basta! 😃 První brunch s vaší italskou láskou La Brusla Nuova je tady! 👨🏻🍳 Pizza, pasta, krémové risotto i skvělé “dolci”! Všeho, co hrdlo ráčí! Stačí se usadit, to ostatní nechte na nás. 🙌 Sobota (26.8.) od 12 do 16 hodin. Vstup na brunch si můžete zakoupit pohodlně online s 10% … PASTA&PIZZA BRUNCH (26.8.) Read More »
12. srpna – MEJDAN LETOŠNÍHO LÉTA!!! Dock House a Obora z Poděbrad, jak je znáte z „Pohlreichova souboje restaurací“ z TV Nova – to je PŘÁTELÁK NA JEZU aneb SNĚZ DOBŘICHOVICE! Grilovačka, buřtíky, léto, drinky, voda, muzika… Tři v jednom pro vás všechny 12. srpna – sledujte nás na sockách a nic vám neuteče. PÁRTOŠKA … PŘÁTELÁK NA JEZU Read More »
Buongiorno, milí přátelé! ✨🇮🇹 Víkend plný relaxu a dobrého jídla! A co byste řekli na nějakou „perfetto“ novinku? Na tento víkend (30.6. – 2.7.2023) jsme si pro vás připravili „delizioso“ novinku v podobě těchto víkendových specialit! 🍽️☀️ Antipasto / předkrm: Růžová chobotnice s tartarem z červené řepy a koriandru, sepiový gel, kaviár, ciabatta 245,- Secondi … VÍKENDOVÉ SPECIALITY (30.6.-2.7.) Read More »
Antipasto / předkrm DÝŇOVÝ KRÉM S KAŠTANY A ZÁZVOREMkokosové mléko, dýňový olej, semínka Secondi / hlavní chod GNOCCHI S HRUŠKOU A GORGONZOLOUvlašský ořech, brusinky, sýr scamorza, rukola Dolce / dezert MOUSSE Z BÍLÉ ČOKOLÁDYperníková drobenka, jahodové coulis, pistácie, bazalka Buon appetito! Těšíme se na vás!
Buongiorno, amici! Dalo nám to zabrat, ale výsledek rozhodně stojí za to! Stavte se za námi, uneseme vás do Itálie, obrazně a téměř i doslova. Přijďte se k nám podívat, každý kousíček vašeho jídla vám bude šeptat „buon appetito!“ Takže neváhejte a přijďte si užít italského slunce v srdci Uherského Hradiště! Buon appetito a presto! … „Nuovo design“ La Brusla! Read More »
CIAO! Jak už někteří víte, tak jsme v květnu měli zavřeno a probíhala lehká rekonstrukce restaurace. Abychom nelenili, tak jsme se vydali načerpat „inspirazione“ přímo do Itálie! Tenké plátky prosciutta ze San Danielle rozplývající se na jazyku, tradiční italská vína nejen z vinné oblasti Collio, „delizioso“ pizza, famózní „dolci“ a „fantastico“ zážitky! Nakonec jsme vše … Bella Italia: Výlet plný dolce vita, buon appetito a grande ispirazione! Read More »
Tož tady rozhodně nemožete chybět! Na Slováč nám totiž 15.7. přijede Honza Grebík! Honza je fakt borec a mimo to taky slovácký písničkář, který vám zahraje jak vlastní písničky, tak aj „kavry“ na ty nejznámější songy! Tak už sa pomalu začněte těšit, my už sa těšíme fakt moc! Slovácký dvůr, 15.7.2023 od 19.00! Těšíme se … Večer s Honzou Grebíkem (15.7. od 19.00) Read More »
TAK… A JE TO TADY! V sobotu, 1.7., nás čeká zahájení prázdnin! A to podcenit rozhodně nemožem – těšit sa možete na koncert skupiny NONSTOP a jak už je zvykem, tak nás čeká aj ohnivá „šou“ Memento Mori! Špica jídlo aj neco ostřejšího k pití, šak vy už to všecko dobře znáte! Budeme sa na … Zahájení prázdnin (1.7. od 18.00) Read More »
Teplíčko, sluníčko, tanečky, prázdninová nálada a kopec srandy! To je BLÁZNIVÁ PĚNOVÁ PÁRTY na Slováckém dvoře! A POZOR! Máme pro vás připravený opravdu nabitý a bláznivý program , spousta pěny, soutěže a také to společně s pohádkovými postavičkami pořádně roztancujeme u bazénu! Na co se můžete těšit: Animační disko program VELKÁ SPOUSTA PĚNY nafukovací atrakce … Bláznivá pěnová párty (2.7. od 14.00) Read More »
Léto na Slováckém dvoře plné zábavy, dětských programů, můžete se také těšit na koncerty kapel a taky oblíbené večery s Honzou Grebíkem. Každou středu a neděli v červenci a srpnu se mohou ti nejmenší těšit na animační programy s našimi animátory, kde je čeká kreativní a zábavný program! Letní zážitky na Slováckém dvoře: 1.7. od … Vaše léto v srdci Slovácka Read More »
Hospodský kvíz je příležitostí pro přátelské setkání, oslavu nebo prostě jen zábavu ve společnosti. Soutěžení ve vědomostech, kopec zábavy a vynikající jídlo a pití – to všechno činí z hospodského kvízu nezapomenutelný večer pro všechny zúčastněné. Sestavte si svůj tým a přidejte se k nám! Na viděnou na Slováckém dvoře. KDE: Kvíz hrajeme ve Slováckém … Hospodský kvíz (22.6. od 18.00) Read More »
Château de Pommard, Wine Gurmet and Dock House or „three in one in two exclusive evenings“. When? 16th and 17th May. Where. At your Dock House. What? Two tasting evenings (each a little different) filled with great French wine and with an exclusive menu made by Chef Vratislav Oehm and his team. How? Reservations at … DEGUSTACE – CHÂTEAU DE POMMARD Read More »
Restaurant Week – jedna z největších gastro akcí je opět tady! A my jsme toho součástí. Rezervujte si parádní tříchodové menu, vytvořené speciálně pro tuhle akci, za zvýhodněnou cenu 790 Kč právě teď na www.restaurant-week.cz. Jako dárek na vás bude čekat uvítací koktejl Martini Fiero & Kinley Tonic Water zdarma.
SVATOMARTINSKÉ HODOVÁNÍ se samo sebou chystá i u nás! Jaké dobroty jsme si pro vás připravili? Kachní kaldoun, žemlový knedlíček, kořenová zelenina, pečené drůbky, kerblík | Tartaletka s husím rillettes, pečená játýrka, kompresovaná cibule, nakládaná jablka | Pečené husí stehno, červené domácí zelí, karlovarský knedlík, bramborová placka, vídeňská cibulka | Pražský koláč | Těšíme se … SVATOMARTINSKÉ HODY Read More »
Restaurant Week – jedna z největších gastro akcí je opět tady! A my jsme toho součástí. Rezervujte si parádní tříchodové menu, vytvořené speciálně pro tuhle akci, za zvýhodněnou cenu 790 Kč právě teď na www.restaurant-week.cz. Jako dárek na vás bude čekat uvítací koktejl Martini Fiero & Kinley Tonic Water zdarma.
Neonové šusťákovky, první Nike „Érmex“, dročky místo taxíků, razie U Holubů, Discoland Silvie, Klaus a Zeman… Tohle už si možná ani nepamatujete – a tak vám to připomeneme, možná trochu škodolibě. Jak? Naším Retro týdnem, přece! Od 12. do 16. června v Meat Bear, každý den přes poledne, až do vyprodání zásob.
In the week from 6 to 10 March, we invite you to take a trip back in time, right in the middle of the 90s gastrohell. Let’s recall the „sure things“ of post-revolutionary cuisine – „katův šleh“, sausages stewed in black beer , chicken steak with peach, „Heisse Liebe“… Come enjoy a retro week at … RETRO WEEK Read More »
Představte si, že do Štědrého dne zbývá ještě 15 dní a vy už se nemůžete dočkat jak kapra, tak i ostatních rybích dobrot. Od toho je tady pro vás Výčep! Vylovíme pro vás pomyslní jihočeský rybník a budeme vás rozmazlovat. Bude kapr, pstruh, siven, amur, sumec. Co hrdlo ráčí! K tomu pivo, víno, nealko, tombola … Výlov rybníka s valašskou cimbálovou muzikou a tombolou Read More »
To nejlepší z našich lesů, luhů a hájů? Zvěřinové hody ve Výčepu! 7. října od 17 hodin na vás bude čekat zvěřinový „drým tým“. Daňek, divočák, zajíc, muflon, jelen. K tomu Dalešické pivo, víno a naše limonády, cimbálovka a velezábavná tombola – to vše za 2500 Kč za osobu. Vstupenky už teď dostupné na Výčepu!
Přijďte se pobavit ve Velkém Valašském Stylu! Na zabíjačkovou hostinu, a to 25. března od 17:00. Máme pro vás poctivé originální zabijačkové menu a hlavně – přijede opravdová CIMBÁLOVKA! Vstupenky ve Výčepu na výčepu. Zabijačkové menu: Zabijačkový Tafelšpic kobzole, vejmrda, křen, kapusta, naša hořčicaVajčina s pečeným vepřovým mozečkem na uzeném sádle topinka pečená na ohni, … Valašská zabíjačková hostina s cimbálovkou Read More »
Přijede letos svatý Martin na bílém koni? To popravdě nevíme. Ale víme, že my přijdeme s pořádnou svatomartinskou hostinou! Budou klasiky jako skvělý husí kaldoun, husí paštika, husí jatýrka a srdíčka a samozřejmě i konfitované husí stehno, zelí a knedlík. Od pátku do neděle se stavte na tuhle parádu, a raději si udělejte rezervaci!
Na to jsme se ptali Zdeňka Pohlreicha, když si k nám do kuchyně přišel za Jiřím Hrachovým popovídat… a trochu i povařit. A obojí byla docela zábava! Chcete vidět, jak to všechno vypadalo? Sledujte na Primě 9.12. ve 23:30 nebo pak v repríze 11.12. v 10:15! Pořad si také můžete pustit online kliknutím ZDE.