Události

Co je u nás nového?

DEGUSTACE – CHÂTEAU DE POMMARD

Château de Pommard, Wine Gurmet a Dock House aneb „tři v jednom během dvou exkluzivních večerů“. Kdy? 16. a 17. května. Kde? Ve vašem Dock House. Co? Dva degustační večery (každý trochu jiný) naplněné skvělým francouzským vínem a ochucené exkluzivním menu šéfkuchaře Vratislava Oehma a jeho týmu. Jak? Rezervace na www.winegurmet.cz Kdo? Vy! Těšíme se!

RODINNÉ VELIKONOČNÍ HODY

Milí hosté, srdečně vás zveme na letošní velikonoční hostinu. Rádi bychom vám představili naše jarní menu, které bude již tradičně servírováno doprostřed stolu. Přijďte ochutnat od 8.4., těšíme se na vás!

Jirka Hrachový on DVTV

Daniela Drtinová interviewed our chef Jirka Hrachový on DVTV. Check the teaser on the following link:https://www.dvtv.cz/videos/vyuceni-kuchari-dnes-nic-neumi-dreme-15-hodin-denne-bez-vasne-to-delat-nejde-rika-sefkuchar-vycepu

Wallachian pig killing feast with dulcimer band

Come to Výčep and have fun in Ultimate Wallachian Style! March 25th, starting at 5 pm, there’ll be a typical pig slaughtering menu just for you and most importantly – LIVE DULCIMER BAND will be there, too! Tickets available only at Výčep – ask our staff and see you on March 25! Pig Killing Menu: … Wallachian pig killing feast with dulcimer band Read More »

ZDENĚK POHLREICH NA DOCKU

Milí přátelé, s radostí a s potěšením si dovolujeme podělit se s vámi o jednu žhavou novinku – náš (a zejména váš!) Dock House se stal jednou z dvanácti restaurací z celé ČR, která „soutěžila“ v novém pořadu TV Nova se Zdeňkem Pohlreichem – Souboj restaurací. Ne, není to nelítostný souboj, i když vyhrát může … ZDENĚK POHLREICH NA DOCKU Read More »

SVATÝ VALENTÝN

Víte, jaký je rozdíl mezi svatým Valentýnem a svatomartinskou husičkou? Nevíte? Nezoufejte, my také ne… V čem však rozdíl naopak není? Oba tyhle „důležité svátky“ byste měli strávit v „Docku“ Svatý Martin je ještě daleko, ale Valentýn už klepe na dveře. Vezměte tedy svou drahou polovičku za ruku a druhou vezměte za naši kliku.

SILVESTROVSKÝ BRUNCH

Silvestrovská pohoda u našeho brunche vypukne přesně v 11h. My se o vás budeme hezky starat a vy si užívejte hodování až do 17h. Těšíme se na vás 31/12 a nezapomeňte si udělat rezervaci!

MIKULÁŠSKÝ BRUNCH

Tradiční MIKULÁŠSKÝ BRUNCH se blíží! Už v neděli 4/12 v 11h to vypukne a vy neváhejte a udělejte si rezervaci, místa rychle mizí. Nemine vás spousta dobrot, pro vaše dítka skvělé balíčky a samosebou přijdou osobně Mikuláš, čert a anděl. Těšíte se? My moc!

SVATOMARTINSKÉ HODY

Svatomartinské hodování se blíží a my jsme si pro vás připravili výtečnou nadílku v podobě degustačního menu! Menu si již nyní můžete rezervovat přes náš e-shop, přičemž vás čeká za odměnu něco na zoubek. Budeme se na vás těšit u nás v Dock House.

RETRODOCK

Už je nám 16 let. 22. října to společně oslavíme „vzpomínkovým“ obědem, během kterého, díky výběru z našich menu z dob minulých, všichni minimálně o těch 16 let omládneme. P.S. Máte nějakou „naši“ starou fotku? Vezměte ji s sebou, vyměníme ji s vámi za něco na zub!

EASTER

All weekend 16.4.-17.4. we serve Easter goodies! Pea cream, nettles / Confit rabbit, herb crust, cream sauce, Karlsbad dumplings, nettles / Carrot cake with mascarpone and walnuts / Stop by, we’ll be looking forward to seeing you!

THE GREAT CHEESE HEIST

Coming up on 22/03 from 11am until sold out, you’ll get a taste of cheese treats of all kinds. Fried, pickled, in a bun, on aged beef and much more. So come by, we’ll look forward to it!

pIG SLAUGHTER

The magic date is coming: Tuesday, February 22, 2022 at 12 p.m. It’s going to break! There will be jitrnice, jelita, tlačenka, ovárek, pork belly, škvarkovka and lots of other delicacies. And of course, there will also be our great tank beer. Look forward to it!

NEW YEAR’S EVE

You don’t have a plan for New Year’s Eve yet? Then hurry up and make a reservation with us, our guys have come up with a great 5-course menu with Hinch whiskey pairing!

DOCK HOME – BBQ BALÍČKY

Máme pro vás parádní grilovací balíčky! Odnést si je můžete přímo od nás nebo objednat na e-shopu. Připravili jsme vám i návod na grilování, který najdete ve stories na našem Instagramu a pak bude uložen ve výběru, takže se k němu můžete kdykoliv vracet. Tak hurá, to správné léto právě začíná!

CALIFORNIA WINE WEEKS

California Wine Weeks je tady! Až do konce června máte možnost ochutnat speciální kalifornská vína a taky tenhle parádní chod, vytvořený našim kuchařským týmem, extra pro tuhle akci. Přijďte ochutnat, moc se na vás těšíme!

BURGER SOUBOJ

28/5 slavíme Mezinárodní den burgerů! Připravte se na velký BURGER SOUBOJ mezi našimi restauracemi Dock House a Nejen Bistro. Místo konání: Dock House / Start: 28.5. 12:00 / Rozhodčí: VY Těšte se, bude to bomba!

VELIKONOCE

Zdravíme všechny! Matěj, Petr a celý náš tým, vás zvou na naše DOCKonalé VELIKONOČNÍ HODY!Příští úterý vše odhalíme a bude i SOUTĚŽ na našem instagramu o tohle krásné menu, takže si nezapomeňte nastavit připomínku.

VALENTÝN

Už víte, kam vezmete svoji drahou polovičku na den zamilovaných? My to víme – přece K NÁM! Tenhle zážitek byste si neměli nechat ujít a co víc, právě teď si můžete o naše vymazlené valentýnské menu s párováním vín zasoutěžit na našem instagramu.

MIKULÁŠ

Těšíte se na Mikuláše? My moc a letos přijde i k nám. V neděli 5.12. se koná náš tradiční mikulášský brunch!

Restaurant Week

Restaurant Week – jedna z největších kulinářských akcí je tady! A my jsme toho součástí Rezervujte si parádní tříchodové menu, vytvořené speciálně pro tuhle akci, za zvýhodněnou cenu právě teď na www.restaurant-week.cz. Místa mizí velmi rychle, tak neváhejte!

Valentýn

Na svatého Valentýna, přijeďte k nám, do Karlína. Máme pro vás láhev vína, talíř dobrot, žádná „čína“. Vezměte svou lásku, krasavce či krásku. Nevydáte ani hlásku, oslavíte u nás lásku! Láska je v naší valentýnské básničce hned dvakrát, protože bude hrát hlavní roli… 14. února od 18 hodin se Nejen Bistro stane oázou všech zamilovaných.

Seafood tapas

25. a 26. ledna, vždy od 18 hodin, se vaše Nejen Bistro promění. Budeme přístav, pláž, útes, molo… Jak jen bude libo. Zavřete oči a nechte se od nás pozvat k moři – dvojitý SEAFOOD TAPAS večer na Karlínském náměstí.

Svatomartinské menu

Wikipedia říká o legendě „svatý Martin vs. Husy“ leccos, avšak ve výsledku je hlavní jen to, že 11. listopad se blíží. Velký den kaldounu, foie gras, husích stehen či prsou, knedlíků či lokší, „obojího“ zelí atd. je tady! Svatomartinské hody 2022 aneb Nejen Bistro plné hus!

Valentýnské menu

Svátek zamilovaných se kvapem blíží a my pro vás máme překvápko! Že ještě nevíte, jak bude váš letošní Valentýn vypadat? Přijďte k nám do Bistra, máme pro vás boží valentýnské menu vč. párování vín! Jo a kdyby se vám nechtělo do placení, máme pro vás soutěž právě o tohle menu, samosebou pro dvě osoby na … Valentýnské menu Read More »

Novoroční brunch

Bujaré silvestrovské oslavy se blíží! Je jasný, že po nich je potřeba se náležitě napravit a právě proto jsme si pro vás nachystali NOVOROČNÍ BRUNCH plný vyprošťováků jako třeba: extra silnou česnečku, anglickou snídani, vejce Benedikt, vymazlenou novoroční čočku …a spoustu dalšího!

Velikonoce

Přijďte ochutnat velikonoční specialitky do Nejen Bistra! Tohle menu si u nás vykoledujete 11.-18.4. vždy od 17 h, tak se stavte!

Malbec day

Nachystali jsme pro vás parádní degustaci na MALBEC DAY. Náš manažer a sommeliér v jednom, Lukáš, vás zve už 21.4. na ochutnávku vyzrálých steaků a Malbeců z Argentiny i Francie! To si určitě nenechte ujít a rezervujte hned, ať máte svoje místečko jisté!

Chřestové menu

Připravte se na CHŘESTOVOU SMRŠŤ u nás v Nejen Bistru! Palo s Lukášem pro vás natočili pozvánku na CHŘESTOVÉ MENU, kterou můžete najít na našem Instagramu. Určitě se stavte, bude to bomba!

Burger Souboj

28/5 slavíme Mezinárodní den burgerů! Připravte se na velký BURGER SOUBOJ mezi našimi restauracemi Nejen Bistro a Dock House. Místo konání: Dock House / Start: 28.5. 12:00 / Rozhodčí: VY Těšte se, bude to bomba!

RESTAURANT WEEK

Restaurant Week – one of the biggest culinary events is here! And we are part of it. Book a fabulous three-course menu, created especially for this event, at a discounted price right now at www.restaurant-week.cz. Spots are going fast, so don’t hesitate!

RETRO WEEK

In the week from 6 to 10 March, we invite you to take a trip back in time, right in the middle of the 90s gastrohell. Let’s recall the „sure things“ of post-revolutionary cuisine – „katův šleh“, sausages stewed in black beer , chicken steak with peach, „Heisse Liebe“… Come enjoy a retro week at … RETRO WEEK Read More »

non-VALENTINE

For the non-VALENTINE’S Day, which will take place on 14/02, we have prepared a proper beef steak + grenaille + sauce + 2 beers = 567 CZK

A WEEK IN THE BUN

Friends, WEEK IN THE BUN starts on Tuesday 26/4! Get your tummies ready for a load of goodies in our baked buns. You can look forward to things like Bavarian sausages, our meatloaf, burgers with pulled meat and lots of other treats. We look forward to seeing you!

Jirka Hrachový na DVTV

Daniela Drtinová vyzpovídala našeho šéfkuchaře Jirku Hrachového na DVTV. Mrkněte se na ukázku na následujícím odkazu: https://www.dvtv.cz/videos/vyuceni-kuchari-dnes-nic-neumi-dreme-15-hodin-denne-bez-vasne-to-delat-nejde-rika-sefkuchar-vycepu

Valašská zabíjačková hostina s cimbálovkou

Přijďte se pobavit ve Velkém Valašském Stylu! Na zabíjačkovou hostinu, a to 25. března od 17:00. Máme pro vás poctivé originální zabijačkové menu a hlavně – přijede opravdová CIMBÁLOVKA! Vstupenky ve Výčepu na výčepu. Zabijačkové menu: Zabijačkový Tafelšpic kobzole, vejmrda, křen, kapusta, naša hořčicaVajčina s pečeným vepřovým mozečkem na uzeném sádle topinka pečená na ohni, … Valašská zabíjačková hostina s cimbálovkou Read More »

Inkognito – Prima

Šéfkuchař Jiří Hrachový v zábavném pořadu na TV Prima. Mrkněte… Pořad si můžete pustit kliknutím ZDE.

Rozhovor – CNN Prima News s Jirkou Hrachovým

„Michelinský šéfkuchař Hrachový prošel cizineckou legií. Připrav se, že tě zastřelí, slyšel“ tak zní nadpis čerstvého rozhovoru našeho šéfkuchaře na CNN Prima News. Chcete se dozvědět více? Klikněte na následující link! cnn.iprima.cz

Podcast – VisitChef

Jiří Hrachový: Chceme hosty, kteří přijdou do Výčepu na pivo, překvapit. Kdo kdy jedl černou koprovku?

Svatomartinská hostina

Přijede letos svatý Martin na bílém koni? To popravdě nevíme. Ale víme, že my přijdeme s pořádnou svatomartinskou hostinou! Budou klasiky jako skvělý husí kaldoun, husí paštika, husí jatýrka a srdíčka a samozřejmě i konfitované husí stehno, zelí a knedlík. Od pátku do neděle se stavte na tuhle parádu, a raději si udělejte rezervaci!

Jak to bylo, šéfe?

Na to jsme se ptali Zdeňka Pohlreicha, když si k nám do kuchyně přišel za Jiřím Hrachovým popovídat… a trochu i povařit. A obojí byla docela zábava! Chcete vidět, jak to všechno vypadalo? Sledujte na Primě 9.12. ve 23:30 nebo pak v repríze 11.12. v 10:15! Pořad si také můžete pustit online kliknutím ZDE.

Scroll to Top