Události
Co je u nás nového?
Château de Pommard, Wine Gurmet a Dock House aneb „tři v jednom během dvou exkluzivních večerů“. Kdy? 16. a 17. května. Kde? Ve vašem Dock House. Co? Dva degustační večery (každý trochu jiný) naplněné skvělým francouzským vínem a ochucené exkluzivním menu šéfkuchaře Vratislava Oehma a jeho týmu. Jak? Rezervace na www.winegurmet.cz Kdo? Vy! Těšíme se!
Come to Výčep and have fun in Ultimate Wallachian Style! March 25th, starting at 5 pm, there’ll be a typical pig slaughtering menu just for you and most importantly – LIVE DULCIMER BAND will be there, too! Tickets available only at Výčep – ask our staff and see you on March 25! Pig Killing Menu: … Wallachian pig killing feast with dulcimer band Read More »
Milí přátelé, s radostí a s potěšením si dovolujeme podělit se s vámi o jednu žhavou novinku – náš (a zejména váš!) Dock House se stal jednou z dvanácti restaurací z celé ČR, která „soutěžila“ v novém pořadu TV Nova se Zdeňkem Pohlreichem – Souboj restaurací. Ne, není to nelítostný souboj, i když vyhrát může … ZDENĚK POHLREICH NA DOCKU Read More »
Víte, jaký je rozdíl mezi svatým Valentýnem a svatomartinskou husičkou? Nevíte? Nezoufejte, my také ne… V čem však rozdíl naopak není? Oba tyhle „důležité svátky“ byste měli strávit v „Docku“ Svatý Martin je ještě daleko, ale Valentýn už klepe na dveře. Vezměte tedy svou drahou polovičku za ruku a druhou vezměte za naši kliku.
Na svatého Valentýna, přijeďte k nám, do Karlína. Máme pro vás láhev vína, talíř dobrot, žádná „čína“. Vezměte svou lásku, krasavce či krásku. Nevydáte ani hlásku, oslavíte u nás lásku! Láska je v naší valentýnské básničce hned dvakrát, protože bude hrát hlavní roli… 14. února od 18 hodin se Nejen Bistro stane oázou všech zamilovaných.
Svátek zamilovaných se kvapem blíží a my pro vás máme překvápko! Že ještě nevíte, jak bude váš letošní Valentýn vypadat? Přijďte k nám do Bistra, máme pro vás boží valentýnské menu vč. párování vín! Jo a kdyby se vám nechtělo do placení, máme pro vás soutěž právě o tohle menu, samosebou pro dvě osoby na … Valentýnské menu Read More »
In the week from 6 to 10 March, we invite you to take a trip back in time, right in the middle of the 90s gastrohell. Let’s recall the „sure things“ of post-revolutionary cuisine – „katův šleh“, sausages stewed in black beer , chicken steak with peach, „Heisse Liebe“… Come enjoy a retro week at … RETRO WEEK Read More »
Přijďte se pobavit ve Velkém Valašském Stylu! Na zabíjačkovou hostinu, a to 25. března od 17:00. Máme pro vás poctivé originální zabijačkové menu a hlavně – přijede opravdová CIMBÁLOVKA! Vstupenky ve Výčepu na výčepu. Zabijačkové menu: Zabijačkový Tafelšpic kobzole, vejmrda, křen, kapusta, naša hořčicaVajčina s pečeným vepřovým mozečkem na uzeném sádle topinka pečená na ohni, … Valašská zabíjačková hostina s cimbálovkou Read More »
Přijede letos svatý Martin na bílém koni? To popravdě nevíme. Ale víme, že my přijdeme s pořádnou svatomartinskou hostinou! Budou klasiky jako skvělý husí kaldoun, husí paštika, husí jatýrka a srdíčka a samozřejmě i konfitované husí stehno, zelí a knedlík. Od pátku do neděle se stavte na tuhle parádu, a raději si udělejte rezervaci!
Na to jsme se ptali Zdeňka Pohlreicha, když si k nám do kuchyně přišel za Jiřím Hrachovým popovídat… a trochu i povařit. A obojí byla docela zábava! Chcete vidět, jak to všechno vypadalo? Sledujte na Primě 9.12. ve 23:30 nebo pak v repríze 11.12. v 10:15! Pořad si také můžete pustit online kliknutím ZDE.